Zapiekanka rybna Wilma
Zapiekanka rybna Wilma może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, masło, maślane okrągłe krakersy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Tuńczykiem, Zapiekanka z ryb i warzyw, oraz Zapiekanka Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować jeden 9x13 cala naczynia do pieczenia.
Wymieszać pokrojony w kostkę chleb, cebulę, sól i zioła.
Zupę połączyć z mlekiem, mieszając do uzyskania kremowej konsystencji.
W dolnej części przygotowanego naczynia warstwę połowę ryby, połowę mieszanki chleba i połowę mieszanki zupy. Powtórz warstwy i przykryj wierzchem okruchy krakersów i kropkę masłem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, gdy ryba będzie łuszczona widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.