Zapiekanka Nacho Z Indyka
Wypiek Nacho z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 661 kalorii, 36g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka płatków pieprzu, czosnek, refried fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Nacho Bake, Pikantny Wypiek Nacho, oraz Cheesy Nacho Bake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej patelni na średnim ogniu, zaczynają brązowy indyka ziemi. Wymieszać z czosnkiem, pieprzem, 1 łyżeczką płatków czerwonej papryki i 1 łyżką szczypiorku. Wymieszać 1 łyżkę ostrego sosu. Kiedy indyk jest rumiany, wymieszaj mieszankę przypraw taco zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Wlać fasolę do bezpiecznej miski mikrofalowej i podgrzewać w kuchence mikrofalowej, aż zmięknie. Wymieszać 1 łyżkę szczypiorku i 1 łyżkę ostrego sosu.
Rozłóż chipsy tortilla na dnie blachy do pieczenia. Łyżka mieszanki fasoli na chipsy. Następnie rozprowadzić mieszaninę indyka na górze.
Posypać serem, następnie oliwkami, pomidorami, zieloną cebulą i pozostałą 1 łyżeczką pokruszonych płatków czerwonej papryki na wierzchu.
Piec w rozgrzanym piekarniku do rozpuszczenia sera, około 15 minut