Zapiekanka kasza z pieczarkami, Prosciutto i Provolone

Zapiekanka kasza z pieczarkami, Prosciutto i Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj kaszę zapiekankę z pieczarkami, Prosciutto i Provolone spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz zioła prowansalskie, sól, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Prosciutto Provolone Panini, Arancini nadziewane Prosciutto i Provolone, oraz Focaccia nadziewana Prosciutto i Provolone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; stopniowo mieszać w kaszy. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż gruby, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/4 szklanki sera i 1/2 łyżeczki soli. Łyżka mieszanki kaszy do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
KaszaKasza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki soli, grzyby, zioła prowansalskie i pieprz; gotować 6 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając. Wymieszać prosciutto i wino; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
ProsciuttoProsciutto
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
7
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z jajkami i białkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
8
Rozłóż mieszankę grzybową na mieszance kaszy; posyp pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KaszaKasza
9
Piec w 350 przez 30 minut lub do rozpuszczenia sera i dokładnie ogrzać kaszę, i odstawić 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn