Zapiekanka Faszerowana Pieprzem
Nadziewana zapiekanka z pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, kukurydzę z kernela, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Zapiekanka Faszerowana Pieprzem, Zapiekanka Faszerowana Pieprzem, oraz Jeden Garnek Faszerowany Pieprz Zapiekanka.
Instrukcje
Wymieszać 1/4 szklanki farszu i masła. Odstawić.
Gotować wołowinę i cebulę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Dodać pomidory i kukurydzę.
Ułóż paprykę w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart. Łyżka mieszanki wołowiny na papryce. Kryć się.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 25 minut lub aż papryka będzie miękka.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną farszu.
Piec 5 min. albo do złotego.