Zapiekane przegrzebki z fasolą Fava Sauté przepis

Zapiekane przegrzebki z fasolą Fava Sauté przepis
Seared przegrzebki z Fava Bean Sauté przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 3,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 712 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz estragon, ocet sherry, fasola fava w strąkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 73 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i grzybami Saute, Zapiekane przegrzebki z cytryną i wódką przepis, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Groszkiem Śnieżnym I Pomarańczowym Przepisem.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia85
Magazyn