Zapiekane przegrzebki morskie z salsą mango-melon
Przepis zapiekane przegrzebki morskie z salsą mango-melon może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 88 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Mieszanka liści mięty, soli i pieprzu, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Steamy Kitchen ma 19 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, Sałatka z pieczonych przegrzebków, Salsan z Mango i pasków Tortilla, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Karmelizowanym Mango Slaw dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.