Złoty makaron z serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Złotego makaronu i sera. Ten przepis służy 8. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli cebuli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Złoty Makaron Z Serem, Złoty makaron z serem z karmelizowaną cebulą, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; dobrze odcedzić. Odstawić.
Mleko, mąkę i sól cebuli umieścić w słoiku ćwiartkowym; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć 1 minutę.
Wymieszać razem mieszaninę mąki, 3 1/2 szklanki sera, i makaron.
Wlać mieszaninę makaronów do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali lub 2 (11 cali) owalnych naczyń do pieczenia.
Posypać równomiernie bułką tartą i pozostałym 1 szklanką sera; skropić równomiernie roztopionym masłem.
Piec w 350 przez 45 minut lub do złotego koloru.
* 20 uncji Bochenek pasteryzowany przygotowany produkt serowy, rozdrobniony lub pokrojony w małą kostkę, może być zastąpiony. Pomiń bułkę tartą, jeśli używasz przygotowanego produktu serowego.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Kraft Cracker Barrel Sharp Cheddar Cheese.