Złota Zupa Cebulowa
Złota zupa cebulowa może być tylko zupa szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz skondensowany bulion wołowy, sos worcestershire, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Ze Złotą Cebulą, Ciasto Ze Złotą Cebulą, oraz Red Onion & Golden Raisin Jam.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 13x9-calowy patelni, stopić 1/4 szklanki masła w piekarniku. Wrzucić kostki chleba w maśle, aż równomiernie pokryte.
Piec odkryte 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w piekarniku holenderskim 4-quart ovenproof, rozpuść 1/4 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i sosem Worcestershire. Wrzucić cebulę w mieszaninie masła.
Piec odkryte około 2 godzin 30 minut, mieszając co godzinę, aż cebula będzie głęboko złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika; wymieszać z bulionem i wodą.
Podgrzać do wrzenia na górze pieca.