Włoskie warzywa en Papillote
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Włoskie warzywa en Papillote może być spektakularny przepis spróbować. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka parmezanu, pomidor, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Ryby i warzywa PL Papillote, Halibut I Warzywa En Papillote, oraz Łosoś En Papillote z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce i delikatnie wrzuć.
Wytnij 8 (15-calowych) kwadratów pergaminu. Złóż każdy kwadrat na pół; otwórz każdy i umieść 1 szklankę mieszanki warzywnej w pobliżu zagięcia.
Złóż papier pergaminowy i uszczelnij krawędzie wąskimi fałdami; umieść pakiety na blachach do pieczenia.
Piec w 400 przez 20 minut lub aż pakiety są dmuchane i lekko rumiane.
Umieścić opakowania na poszczególnych porcjach talerzy, i pokroić; podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon