Włoska Zupa Tortellini
Włoska zupa Tortellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka parmezanu, cukinia, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Podobne przepisy to Włoska Zupa Tortellini, Włoska Zupa Tortellini, oraz Włoska Zupa Tortellini.
Instrukcje
Marchew, cebula, seler, czosnek, tymianek i 2 szklanki bulionu umieścić w rondlu 6-quart.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 10 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj pozostały bulion, cukinię, pomidory, tortellini i fasolę.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub do tortellini jest miękka.
W razie potrzeby podawać z tartym parmezanem.