Włoska Zupa Jarzynowa
Włoska zupa jarzynowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 486 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pory, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Włoska zupa jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj pory i saute aż półprzezroczyste, o 8 protokół.
Dodać czosnek i saute do miękkości, o 2 protokół. Wymieszać z cukinią i karczochami. Warzywa doprawić solą i pieprzem.
Saute aż cukinia są miękkie, o 10 protokół.
Dodać bulion warzywny. Wymieszać z tymiankiem i gotować przez 2 minuty. Przykryj garnek i przynieś zupę na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować delikatnie, aż smaki rozwijać, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, stale mieszając, o 5 protokół.
Posypać parmezanem i podawać.