Węzły szczypiorkowo-czosnkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szczypiorek i czosnek węzłów spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto chlebowe, ząbki czosnku, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Węzły Czosnkowe, Węzły Czosnkowe, oraz Węzły Czosnkowe.
Instrukcje
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek; smażyć 30 sekund lub aż lekko rumiane.
Wyjąć z ognia; wymieszać czosnek w proszku.
Rozwiń ciasto francuskie chleb na lekko posypanej mąką powierzchni; umyj ciasto mieszanką czosnku.
Ciasto posypać szczypiorkiem i serem.
Ciasto pokroić w poprzek na 12 pasków. Uformuj każdy pasek w węzeł.
Węzły ułożyć na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 17 minut lub do lekko rumiane.