Węgierska zupa z kapusty słodkiej i kwaśnej

Węgierska zupa z kapusty słodkiej i kwaśnej
Przepis węgierska zupa z kapusty słodkiej i kwaśnej jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako zupa. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa z kapusty słodko-kwaśnej, Zupa Wołowo-Kapustna Słodko-Kwaśna, oraz Zupa Z Kapusty Słodko-Kwaśnej Z Koperkiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn