Wędzony Sum Pata jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, jogurt, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Jake 's Keawe-wędzone połówki kurczaka podane z salsą ananasowo-Mango wędzonego Jake' a, Catfish Classique, oraz Sum Orientalny.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć maślankę i ostry sos w 13 przez 9-calowe danie zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ostry Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
3
Dodać filety z Suma i przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Po 1 godzinie wyjmij sum z lodówki i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Folia Foliowa
4
Ustaw grill na pośrednie ciepło w średniej-niskiej temperaturze, około 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wymieszać razem oregano, skórkę cytryny i sól, pieprz, w małej misce. Lekko posmarować rybę oliwą z oliwek i równomiernie posypać przyprawą filety sumowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Skórka Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Przyprawy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść suma na grillu z dala od gorących węgli. Smaż suma, aż będzie w pełni ugotowany i złocisty, Około przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Rybę wyjąć z grilla na półmisek i podawać z sosem śmietanowym pomarańczowym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
Pomarańczowy
Koper
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Dodaj wszystkie składniki do miski i podawać z wędzonym sumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.