Wędzony Sum Pata
Wędzony Sum Pata jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, jogurt, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Jake 's Keawe-wędzone połówki kurczaka podane z salsą ananasowo-Mango wędzonego Jake' a, Catfish Classique, oraz Sum Orientalny.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć maślankę i ostry sos w 13 przez 9-calowe danie zapiekanki.
Dodać filety z Suma i przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Po 1 godzinie wyjmij sum z lodówki i osusz papierowymi ręcznikami.
Ustaw grill na pośrednie ciepło w średniej-niskiej temperaturze, około 275 stopni F.
Wymieszać razem oregano, skórkę cytryny i sól, pieprz, w małej misce. Lekko posmarować rybę oliwą z oliwek i równomiernie posypać przyprawą filety sumowe.
Umieść suma na grillu z dala od gorących węgli. Smaż suma, aż będzie w pełni ugotowany i złocisty, Około przez 45 minut.
Rybę wyjąć z grilla na półmisek i podawać z sosem śmietanowym pomarańczowym koperkiem.
Dodaj wszystkie składniki do miski i podawać z wędzonym sumem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.