Wędzona Pupa Wieprzowa

Wędzona Pupa Wieprzowa
Wędzony Tyłek wieprzowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. Jeśli masz sól hickory, msg, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Wędzoną Wieprzowiną, Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu, oraz The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w niereaktywnej misce i ubij razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść wszystkie składniki w pojemniku z pokrywką i dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1
Składniki ubij razem i umieść w butelce do wyciskania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wieprzowina: odstawić 1 szklankę marynaty i odstawić. (Zarezerwowana marynata będzie używana do podstawy wieprzowiny podczas procesu gotowania.) Wstrzyknąć trochę marynaty w tyłek wieprzowy w wielu miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Umieścić wieprzowinę w plastikowej torebce i przykryć pozostałą marynatą. Marynować w lodówce przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Przykryj wieprzowinę lekką warstwą mieszaniny "kleju", aby pomóc rub stick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
Posypać obficie rub, upewniając się, aby pracować go do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Przygotować palacza do 225 do 250 stopni F i dodać jabłko i hickory wióry do zapalonego węgla drzewnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
8
Umieścić wieprzowinę na palaczu. Uważaj, aby nie zapalić. Po 2 godzinach podgrzej wieprzowinę z zastrzeżoną marynatą i zwróć ją palaczowi na 1 godzinę. Ponownie Baste i powrót do palacza na 1 więcej godzin. Powtórz jeszcze 1 raz, z fastrygowania i palenia przez 1 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Usuń wieprzowinę z palacza, owiń w folię aluminiową i wróć do palacza, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 200 stopni F. (Alternatywnie możesz zakończyć gotowanie wieprzowiny w niskim piekarniku nagrzanym do 250 stopni F). Gdy wieprzowina osiągnie 200 stopni F, wyjmij ją z ognia i odstaw na około 15 do 20 minut przed krojeniem lub ciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól selerowasól selerowa1kostka bulionowa z kurczaka (rozpuszczona w 2 łyżkach wody)kostka bulionowa z kurczaka (rozpuszczona w 2 łyżkach wody)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej kukurydzianyolej kukurydziany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony11 funt cukinii,szałwia mielonaszałwia mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniakoncentrat ananasowykoncentrat ananasowy1Tyłek wieprzowy (ok. 5 funtów)Tyłek wieprzowy (ok. 5 funtów)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisól (niezmodyfikowana)sól (niezmodyfikowana)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisól (niezmodyfikowana)sól (niezmodyfikowana)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól hickorysól hickory1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZrębki jabłkowe i hickory, moczone w wodzie przez co najmniej 30 minut, do paleniaZrębki jabłkowe i hickory, moczone w wodzie przez co najmniej 30 minut, do palenia306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSos WorcestershireSos Worcestershire2(zima)gorczyca żółtagorczyca żółta8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWęgiel drzewny, dla palaczyWęgiel drzewny, dla palaczy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)msg, opcjonalniemsg, opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn