Wątróbka z kurczaka i szałwia Crostini
Wątróbka z kurczaka i szałwia Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Ta przystawka ma 269 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbka czosnku, pieprz, gruba sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Z Kurczaka Z Wątróbką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linijka z ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojoną szałwię; smażyć, aż chrupiące, o 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść smażoną szałwię Na Ręczniki papierowe.
Dodaj cebulę do tej samej patelni; smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Dodać czosnek, posiekaną wątrobę i 1 łyżeczkę posiekanej szałwii. Mieszaj, aż wątroba nie będzie już czerwona, około 3 minut. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać Maderę i gotować, aż wino odparuje, o 2 protokół.
Dodać sól i pieprz. Mieszaninę wątroby podzielić między plasterki bagietki. Wierzch z smażoną szałwią.
Crostini podawać na łóżku ze świeżych liści szałwii, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.