Wytrawne muffinki śniadaniowe

Wytrawne muffinki śniadaniowe
Pikantne muffiny śniadaniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie swojej kolekcji śniadaniowej. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 123 kalorie , 6 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soli, mąki, sera havarti i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 24% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wytrawne babeczki śniadaniowe , Wytrawne babeczki śniadaniowe i Wytrawne babeczki śniadaniowe .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz. W drugiej misce połącz jajka, maślankę, masło i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny w trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 400° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w muffinkę będzie sucha. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn