Wypiek ze szpikiem nadziewanym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Nadziewane szpik piec spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 262 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezanu, ziół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hiszpański nadziewany szpik, Szpik i ryż, oraz Rozbite Curry szpik.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę, czosnek i 2 łyżeczki ziół przez 3 min, aż zacznie zmiękać.
Dodać indyka i brązowy na całym, następnie przewinąć pomidory i gotować przez 5 min więcej.
Miarka się środek szpiku i wyrzucić (lub smażyć, a następnie zamrozić na kolejny raz spróbuj puree z ziemniakami). Ułóż plastry w naczyniu do pieczenia. Łyżka mielonego na środku każdego kawałka szpiku, a następnie łyżką resztę na wierzchu. Przykryć folią i piec 30 min.
Tymczasem pozostałe zioła wymieszać z bułką tartą i parmezanem.
Wyjąć szpik z piekarnika, odkryć, i posypać okruchy. Wróć do piekarnika na 10 minut, aż okruchy będą złote i chrupiące, a szpik będzie miękki.