Ciasto Tortilla Z Wieprzowiną Kubańską Z Pikantną Salsą Mango
Przepis kubański Pulled Pork Tortilla Pie z żwawym Mango Salsa może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1223 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczonej łopatki wieprzowej, sok z limonki, zgryźliwa salsa mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Slow Cooker Cuban Pulled Pork Tacos z salsą ananasową, Dr Pepper Schab z salsą Mango, oraz Crockpot BBQ Beer Pulled Pork Tacos z chrupiącymi cebulowymi słomkami i salsą Mango.
Instrukcje
Opłucz pieczeń wieprzową.
Połącz sok pomarańczowy, sok z limonki i następne 6 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj pieczeń wieprzową i zamknij. Schłodzić co najmniej 3 godziny, obracając się od czasu do czasu.
Przykryj żaroodporny holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Włożyć wieprzowinę do holenderskiego piekarnika i zalać marynatą wieprzową.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 300 przez 4 godziny lub do momentu, gdy mięso łatwo się rozpadnie za pomocą 2 widelców.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i lekko ostudzić. Mięso wieprzowe rozdrobnić i ogrzać.
Fasolę gotować w małym rondlu na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania; odcedzić.
Umieść 1 filiżankę zmiażdżonych chipsów tortilla na każdym talerzu.
Warstwa każdy z 3/4 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny, 1/4 szklanki czarnej fasoli, 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, 1/2 szklanki migdałowej salsy Mango i 1/4 szklanki kwaśnej śmietany.
Podawać z pozostałą salsą.