Wypiek Makaronu
Pasta Piec może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos spaghetti, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pasta Bravo: Creamy Chicken Pasta Bake, Wypiek Makaronu, oraz Muszka Makaron Piec.
Instrukcje
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron mostaccioli we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Tymczasem, gotować mieloną wołowinę i posiekaną cebulę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
W dużej misce, wymieszać grzyby, sos spaghetti, rozdrobniony ser mozzarella, makaron, i rumiane mielonej wołowiny i mieszanki cebuli.
Przełożyć do wysmarowanej, 9x13-calowej zapiekanki.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 20 minut lub do bardzo gorącego.