Wtorek Bezglutenowy: Solone Ciasteczka Migdałowe Marcona
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Bezglutenowe wtorek: solone ciasteczka migdałowe Marconan może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Wycinane Ciasteczka, Wtorek Bezglutenowy: Ciasteczka Cukrowe, oraz Wtorek Bezglutenowy: Ciasteczka Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce do mieszania, ubij razem białą mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową. Odstawić.
Umieść czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Mikrofalówka na 20 sekund.
Wyjąć miskę z kuchenki mikrofalowej i wymieszać. Powtarzać aż czekolada się rozpuści. Lub umieść czekoladę na górze podwójnego kotła, który jest ustawiony na gorącej, ale nie wrzącej wodzie. Wymieszać czekoladę często aż do rozpuszczenia. W osobnej małej misce roztop masło. (Masło i czekolada topią się w różnych temperaturach. Roztapiając je osobno, mam gwarancję, że masło nie wyleje się po całej kuchence mikrofalowej, podczas gdy czekolada się topi.)
W dużej misce wymieszać roztopioną czekoladę i roztopione masło.
Dodać cukier granulowany. Mieszaj, aby połączyć, aż czekolada i masło zostaną dokładnie włączone.
Dodać jajka. Mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka.
Dodać wymieszane suche składniki. Mieszaj, aż utworzy się grube ciasto. Nacisnąć kawałek folii bezpośrednio na ciasto. Chłód przez cztery godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem. Miarka ciasta, po jednej łyżce każda, i zwinąć w kulki.
Wyłożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Naciśnij jeden migdał marcona do środka ciasta. (Płaska strona w dół).
Posypać lekko koszerną solą. Ciasteczka rozprzestrzeniają się podczas pieczenia. Pamiętaj, aby ciasteczka przestrzeni około trzech cali od siebie na blasze do pieczenia. Schłodzić pozostałe ciasto między partiami.
Piec, aż ciasteczka będą miały suchy, trzeszczący wygląd, około 11-13 minut. Ostudzić na patelni przez dwie minuty.
Przenieś ciasteczka do stojaka drucianego, aby ostygły.