Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 916 kalorii, 9g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czerwone, białe i niebieskie ciasto, Czerwony biały i niebieski tort, oraz Czerwone, białe i niebieskie ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast, a następnie linia DNA z okrągłymi papierem woskowym. Papier maślany i kurz patelnie z dodatkową mąką, wybijając nadmiar.
Ubij masło i cukier w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego (wyposażonego w mocowanie łopatkowe, jeśli używasz miksera stojącego) ze średnią prędkością, aż dobrze się połączą, następnie dodaj olej i ubijaj, aż będzie bardzo blady i kremowy, około 3 minut.
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w mieszaninie mąki i kwaśnej śmietany w partiach, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki i mieszając, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Podzielić ciasto między patelnie (około 3 filiżanki w każdej) i gładkie szczyty. RAP patelnie na ladzie kilka razy, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
7
Piec w środku piekarnika, aż drewniany kilof wyjdzie czysty i ciasto zaczyna się odciągać od boków patelni, 25 do 30 minut. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 10 minut, a następnie uruchomić cienki nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć warstwy na stojaki i Odklej papier woskowy. Całkowicie chłodne warstwy.
Masło jedną 9-calową okrągłą patelnię do ciasta, a następnie dolną linię papierem woskowym. Papier maślany i kurz z odrobiną dodatkowej mąki, wybijając nadmiar.
Ubij masło i cukier w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego (wyposażonego w mocowanie łopatkowe, jeśli używasz miksera stojącego) ze średnią prędkością, aż dobrze się połączą, następnie dodaj olej i ubijaj, aż będzie bardzo blady i kremowy, około 3 minut. Ubić w skórce i ekstrakcie z wanilii.
Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w mieszaninie mąki i śmietany w partiach, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki i mieszając, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Przenieść ciasto na patelnię i równomiernie rozprowadzić. Rap pan na ladzie kilka razy, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w środku piekarnika, aż drewniany kilof wyjdzie czysty i ciasto zaczyna się odciągać od strony patelni, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelni na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić cienki nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć warstwę na stojak i Odklej papier woskowy. Całkowicie chłodna warstwa.
Mieszaj na niskiej prędkości, aż do włączenia, a następnie zwiększ prędkość do średniej-wysokiej I beat aż do gładkości.
1
Wyszczotkuj luźne okruchy z warstw ciasta za pomocą pędzla do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
2
Umieść warstwę czerwonego aksamitu, od dołu do góry, na talerzu ciasta lub podstawce.
3
Rozprowadzić 1 szklankę lukru na warstwie. Przykryć białą warstwą, od spodu do góry i rozprowadzić kolejną filiżanką lukru. Góra z drugą warstwą czerwonego aksamitu, dół do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Rozłóż cienką warstwę lukru po bokach i na wierzchu ciasta. (To się nazywa okruchy powłoki. To tamps dół wszelkie luźne okruchy, aby utrzymać je z górnej warstwy lukier i wypełnia wszelkie szczeliny. Jest to szczególnie ważne w przypadku warstw ciasta z czerwonego aksamitu.) Schłodzić lub krótko zamrozić ciasto, aż lukier będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Rozłóż boki i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Schłodzić lub krótko zamrozić ciasto, aż lukier będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1
Wrzucić razem owoce w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Niech ciasto do temperatury pokojowej przed podaniem i top z około 1 1/2 szklanki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Podawać pozostałe owoce na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Uwagi kucharzy: warstwy ciasta mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone lub 1 tydzień wcześniej i zamrożone. Owiń dobrze w papier woskowy, a następnie w wytrzymałą, zamykaną plastikową torbę. Nie ma potrzeby rozmrażania przed złożeniem ciasta (ciasto łatwiej zamrozić, gdy warstwy są schłodzone lub zamrożone), ale pozostawić dużo czasu na rozmrożenie ciasta i osiągnięcie temperatury pokojowej po lukrowaniu. Ciasto można oszronić 1 dzień wcześniej i przechowywać w opiekaczu ciasta, schłodzone. Doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki