Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj niesamowitej Niemieckiej kapusty czerwonej babci Jeanette. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, zmielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niesamowita kapusta (będziesz chciał zjeść całą), oraz Niesamowite Gołąbki Z Kapusty.
Instrukcje
Do dużego garnka włożyć masło, kapustę, jabłka i cukier.
Wlać ocet i wodę, doprawić solą, pieprzem i goździkami.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 1 1/2 do 2 godzin.