Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette

Wspaniała niemiecka czerwona kapusta babci Jeanette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj niesamowitej Niemieckiej kapusty czerwonej babci Jeanette. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, zmielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niesamowita kapusta (będziesz chciał zjeść całą), oraz Niesamowite Gołąbki Z Kapusty.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć masło, kapustę, jabłka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać ocet i wodę, doprawić solą, pieprzem i goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn