Wołowina Vindaloo
Wołowina Vindaloo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $5.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka nasion kolendry, filet wołowy, liście curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć nasiona można śledzić to danie główne z Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, Wołowina Vindaloo, oraz Żeberka Wołowe Vindaloo dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.