Wołowina Pho może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 12,68 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 187g białka, 189g tłuszczu, oraz w sumie 3425 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos hoisin, kolendra, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny.
Instrukcje
1
Umieść golonkę wołową w bardzo dużym (9 quart lub więcej) garnku. Doprawić solą i napełnić garnek 2 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni zupy i dodać ogonek wołowy, rzodkiewkę i cebulę. Zawiąż strąki anyżu, laskę cynamonu, goździki, ziarna pieprzu i imbiru w gazie lub umieść w torbie z przyprawami; dodaj do zupy. Wymieszać z cukrem, solą i sosem rybnym. Dusić na średnim ogniu przez co najmniej 4 godziny (im dłużej, tym lepiej). Pod koniec gotowania, smak, i dodać sól w razie potrzeby. Odcedź bulion i wróć do garnka, aby zachować na wolnym ogniu. Wyrzucić przyprawy i kości. Rezerwuj mięso z golonki wołowej do innych zastosowań w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sos Rybny
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Oxtail
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron ryżowy moczyć w wodzie przez około 20 minut, a następnie gotować we wrzącej wodzie do miękkości, ale nie papki, około 5 minut. Pokrój mrożoną wołowinę cienką papierem. Mięso musi być wystarczająco cienkie, aby gotować natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Umieść trochę makaronu w każdej misce i top z kilkoma surowymi plastrami wołowiny. Chochla wrzący bulion nad wołowiną i makaronem w misce.
Podawać z sosem hoisin i sosem sriracha na boku. Ustaw cebulę, kolendrę, kiełki fasoli, bazylia, zieloną cebulę i limonkę przy stole, aby osoby mogły dodać dodatki do swoich upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sriracha
3 Krople Sosu Sojowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sos Hoisin
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.