Wołowina i grzyby Stroganoff, styl Aussie
Wołowina i grzyby Stroganoff, styl Aussie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 682 kalorie, 38g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron jajeczny, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczarkowa Patelnia Stroganoff-Styl, Pieczarkowo-Wołowy Stroganoff, oraz Ciasto Stroganoff z wołowiną i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, i świeże grzyby; gotować, aż cebula są przezroczyste. Wymieszać w proszku curry, aż dobrze wymieszane.
Umieścić paski mięsa na patelni, i smażyć, aż równomiernie rumiane.
Rozpuścić kostki bulionowe we wrzącej wodzie, a następnie wymieszać na patelni.
Dodać łodygi i kawałki grzybów i suszone grzyby shiitake.
Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż większość cieczy odparuje, około 20 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Zmniejsz ogień pod patelnią do niskiego poziomu i wlej śmietanę, mieszając, aż sos będzie równomierny kolor. Gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, ale nie gotować.