Wołowina i Fontina Tostaditos

Wołowina i Fontina Tostaditos
Wołowina i Fontina Tostaditos mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kolendry, okrągłe chipsy kukurydziane tortilla, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Wołowina i Fontina Tostaditos, Krab, Chili i awokado Tostaditos, oraz Krab i pieprz Jack Tostaditos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce, połączyć pomidory, czerwona cebula, kolendra i 1/2 łyżeczka gorącego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W średniej misce, połączyć pieczeń wołową z Fontina i pozostałe 1/2 łyżeczki gorącego sosu. Ułóż połowę chipsów tortilla na dużej blasze do pieczenia. Łyżka nadzienie pieczeń wołowa na chipsy tortilla i top z pozostałych 24 chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Ser FontinaSer Fontina
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec tostaditos przez 5 do 7 minut, lub aż nadzienie jest gorące i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przełożyć na talerz. Przypraw Tomatillo rozkoszować solą, łyżką trochę na wierzchu każdego tostadito i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Rekomendacja wina: Stuckey: The 1993 Iron Horse Brut Ros z Kalifornii ma wysoką kwasowość,która odświeża podniebienie po nieco południowym upale.Triffon: słodko-cierpko-pikantne Południowo-zachodnie smaki uwielbiają owocowy Gewrztraminer, a kwasowość i lekka słodycz w Domaine Weinbach Cuve Laurence z 1996 roku ładnie pasują do Tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn