Wołowina i Fontina Tostaditos
Wołowina i Fontina Tostaditos mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kolendry, okrągłe chipsy kukurydziane tortilla, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Wołowina i Fontina Tostaditos, Krab, Chili i awokado Tostaditos, oraz Krab i pieprz Jack Tostaditos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pomidory, czerwona cebula, kolendra i 1/2 łyżeczka gorącego sosu.
W średniej misce, połączyć pieczeń wołową z Fontina i pozostałe 1/2 łyżeczki gorącego sosu. Ułóż połowę chipsów tortilla na dużej blasze do pieczenia. Łyżka nadzienie pieczeń wołowa na chipsy tortilla i top z pozostałych 24 chipsy.
Piec tostaditos przez 5 do 7 minut, lub aż nadzienie jest gorące i bulgotanie.
Przełożyć na talerz. Przypraw Tomatillo rozkoszować solą, łyżką trochę na wierzchu każdego tostadito i podawać natychmiast.
Rekomendacja wina: Stuckey: The 1993 Iron Horse Brut Ros z Kalifornii ma wysoką kwasowość,która odświeża podniebienie po nieco południowym upale.Triffon: słodko-cierpko-pikantne Południowo-zachodnie smaki uwielbiają owocowy Gewrztraminer, a kwasowość i lekka słodycz w Domaine Weinbach Cuve Laurence z 1996 roku ładnie pasują do Tomatillo.