Wołowina duszona w piwie z cebulą

Wołowina duszona w piwie z cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Piwo-duszona wołowina z cebulą może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 30g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, zmielony tymianek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Beer-duszona wołowina z cebulą, Wołowina z cebulą duszona w piwie na # SundaySupper, oraz Wołowina z cebulą duszona w piwie [carbonnades À la Flamande].

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu.Mięso obficie doprawić solą i pieprzem. Mięso podsmażyć po obu stronach, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Wyjąć mięso z patelni. Niższe ciepło do średniego.Dorzuć cebulę i czosnek. Mieszać przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać piwo, dodać tymianek, rozmaryn i sól do smaku---około 1 łyżeczki. (Nie zaniżaj!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj mięso do garnka, zanurz i umieść pokrywkę na garnku.Gotować w piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin, lub do mięsa jest przetargu widelec i rozpada się. Mięso rozdrobnić dwoma widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać na talerzach obiadowych i łyżką soku i cebuli na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Podawać z bardzo chrupiącym chlebem, aby napełnić sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn