Wolnowar Teriyaki Polędwica Wieprzowa

Wolnowar Teriyaki Polędwica Wieprzowa
Powolna kuchenka Teriyaki Polędwica wieprzowa może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1326 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, brązowy cukier, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wolnowar Teriyaki Polędwica Wieprzowa, Powolna Kuchenka Teriyaki Pieczeń Wieprzowa, oraz Wolnowar Teriyaki Pulled Pork dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Brązowe polędwiczki ze wszystkich stron, około 10 minut. W międzyczasie wymieszaj sos teriyaki, rosół z kurczaka i brązowy cukier w misce. Mieszać w czosnku, czerwony pieprz chile, cebula, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Włóż rumiane polędwiczki do powolnej kuchenki, przykryj mieszaniną sosu teriyaki. Gotować na wysokiej wysokości przez około 4 godziny, obracając 2 do 3 razy w czasie gotowania, aby zapewnić równomierną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Usuń polędwiczki z wolnej kuchenki i pozostaw na 5 minut przed krojeniem. W razie potrzeby, łyżka płynu na plastry podczas serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celia Pioneer Malbec z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn