Wolno pieczone żeberka Prime au Jus

Wolno pieczone żeberka Prime au Jus
Wolno Prażone Prime Rib au Jus jest bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać mięsiste kości wołowe, ząbki czosnku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Żeberko Prażone Ziołowo, Prażony Czosnek I Zioło Prime Rib, oraz Prażone żeberko z tymiankiem i Marsalą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla żeberka głównego: opłucz pieczeń pod zimną wodą, osusz papierowymi ręcznikami i połóż na desce do krojenia. Podążając za linią kości, odetnij mięso od kości w 1 kawałku. Mięso i kości doprawić solą i pieprzem. Potrzyj mięso i kości czosnkiem.Dopasuj mięso z powrotem do kości, upewniając się, aby dopasować mięso i kości do miejsca, w którym zostały pocięte, i związać je między każdą kością sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Prime RibPrime Rib
CzosnekCzosnek
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
2
Ułożyć pieczeń na dużym talerzu lub blasze do pieczenia i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Wyjąć pieczeń z lodówki i pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut do 1 godziny. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ułożyć tłuszcz pieczony-bok do góry (kości będą na dnie) na stojaku do pieczenia ustawionym na patelni do pieczenia. Piecz, aż środek osiągnie 49° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 4 do 6 godzin. Tymczasem zrób jus.W przypadku jus: ustawić sitko o drobnych oczkach na średnim rondlu; odstawić. Kości wołowe doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kość WołowaKość Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku z grubym dnem z ciasną pokrywką na średnim ogniu, aż do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodaj połowę kości i sear aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, dostosowując ciepło w razie potrzeby tak dno patelni nie pali się, o 6 do 8 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń kości na duży talerz i powtórz z pozostałymi kośćmi.
8
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką, aż wino jest zmniejszona o połowę, o 3 do 4 protokół.Wróć kości i wszelkie nagromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
9
Dodać bulion wołowy, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jus jest głęboko aromatyzowane, o 15 protokół. Odkryć, zwiększyć ciepło do medium, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest zredukowana do około 2 1/2 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
PieprzPieprz
SólSól
10
Usunąć i wyrzucić kości.
11
Wlać jus przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1
Umieść patelnię na stojaku z drutu, namiot pieczeń luźno folią i odstawić w ciepłe miejsce na co najmniej 30 minut lub do 1 godziny. W międzyczasie zwiększ temperaturę piekarnika do 232° i utrzymaj stojak w dolnej trzeciej.Po zakończeniu pieczenia odpoczywać, zdjąć folię i zgniatać go w piłkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kulkę folii pod kośćmi pieczeni, aby podeprzeć mniej odsłonięty obszar tłuszczu. Piecz, aż na całej górnej powierzchni powstanie ciemnobrązowa skorupa, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Wyjąć pieczeń na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wytnij, Usuń i wyrzuć sznurek. Pokroić i podawać natychmiast z jus.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn