Wolno Gotowany Niedzielny Kurczak

Wolno Gotowany Niedzielny Kurczak
Wolno gotowany niedzielny kurczak może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 435 kalorii , 50 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 2,56 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup marchewkę, tymianek, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30 . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 75% . Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotowane żeberka w niedzielne popołudnie , Wolno gotowane w niedzielę: Kurczak Cacciatore i Niedzielne Wolno gotowane: Kurczak koreański .

Instrukcje

1
W 3-kwartowym powolnej kuchence, ułóż siedem pierwszych składników w podanej kolejności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz wodę, bulion, sól, tymianek, bazylię i pieprz; wylać na wierzch. Nie mieszaj. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż warzywa będą miękkie, a termometr do mięsa wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Wyjąć kurczaka i warzywa. W razie potrzeby zagęść soki do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn