Witrażowe Ciasteczka
Witrażowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 172 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, sól, cukierki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Witrażowe Ciasteczka, Witrażowe Ciasteczka, oraz Witrażowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół. Ubić w jajku i wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki w 2 partiach i ubijaj, aż się włączy. Podzielić ciasto na pół; zawinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Tymczasem oddziel cukierki według koloru i umieść każdy kolor w oddzielnej plastikowej torebce. Zmiażdżyć na małe kawałki za pomocą wałka do ciasta; nie sproszkować.
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, lekko odkurzyć ciasto z mąką i rozwałkować między 2 kawałkami pergaminu do około 1/8 cala grubości. Przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół.
Pokroić w kształty za pomocą foremek do ciastek 2-do-4-calowych i przenieść do przygotowanych blach do pieczenia. Zbierz resztki i przechowywać w lodówce, aż firma; reroll raz wyciąć więcej ciastek.
Wyciąć kształty ze środków ciastek za pomocą mniejszych noży; wypełnić wycięte obszary około dwóch trzecich pełne z rozdrobnionych cukierków. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Upiec ciasteczka, przełączając pozycję patelni w połowie, aż cukierki stopią się, a ciasteczka są po prostu złote, 12 do 15 minut.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.