Wiosenny Ragoût Warzywny

Wiosenny Ragoût Warzywny
Wiosenny Ragoût warzyw wymaga około 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 555 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Jeśli masz fasolę fava, marchewki dla niemowląt, fingerling i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wiosenna Ragout Warzywna, Wiosenny Ragoût Warzywny, oraz Wiosenna Ragout Warzywna.

Instrukcje

1
Posiekaj białe i bladozielone części porów i dobrze umyj w misce z zimną wodą. Wyciągnij pory z wody za pomocą łyżki szczelinowej i przenieś na durszlak, aby spuścić. Przyciąć łodygi kopru włoskiego równo z żarówką i usunąć wszelkie przebarwione obszary żarówki. Połówki żarówki wzdłużnie i pokroić każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala, odrzucając rdzenie. O połowę lub ćwierć większe morele wzdłuż, pozostawiając mniejsze w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rzepy gotować w 6-quart ciężki garnek osolonej wrzącej wody, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełóż rzep łyżką szczelinową do dużej miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. (Utrzymuj wrzącą wodę.) Gotuj marchewkę, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut i przełóż łyżką szczelinową do lodowatej wody. Gotować fasolę fava aż chrupiące przetargu, o 2' protokół, i przenieść z rowkiem łyżką do wody z lodem. Delikatnie gotować ziemniaki, aż prawie miękkie, o 15 protokół, i odsączyć w durszlaku. Spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odcedzić blanszowane warzywa i delikatnie obrać zewnętrzne skórki z fasoli fava. Połowę ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
5
Gotować szalotki, pory, sól i pieprz do smaku w 3 łyżki masła w garnku na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj bulion, skórkę i 1/4 szklanki ziół i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
ZiołaZioła
7
Wlać mieszaninę przez drobne sito do miski, naciskając na ciała stałe. Odrzuć ciała stałe i rezerwy bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Smażyć w pozostałych 3 łyżkach masła w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1 łyżka stołowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
10
Dodać koper włoski, szparagi, paprykę i zarezerwowany bulion, następnie dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Delikatnie wymieszać blanszowane warzywa i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą po prostu miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
Koper WłoskiKoper Włoski
BulionBulion
11
Podawać ragout posypane pozostałą 1/4 szklanki ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
1
* Warzywa można blanszować 1 dzień wcześniej, poklepywać do sucha, owijać w papierowe ręczniki i przechowywać w zamykanych plastikowych torebkach.* Napar bulion może być wykonane 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzone przed przykryciem i schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn