Wiosenna Zupa Grochowa
Wiosenna zupa grochowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz Lite House dressing, krem knudsen, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 15 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Przenieść mieszankę warzywną do pojemnika blendera w małych partiach; przykryć. Zmiksować na gładką masę; wlać do średniej miski. Powtarzaj, aż cała mieszanina warzyw zostanie puree. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Podawać na ciepło posypane miętą.