Wino gotowane brzoskwinie z lodami

Wino gotowane brzoskwinie z lodami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na napoje, więc daj wino gotowane brzoskwinie z lodami spróbować. Ten przepis służy 2. Na 6,83 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 1273 kalorii. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz bitą śmietanę, wino, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gotowane brzoskwinie i śmietana, Gotowane brzoskwinie z bitą śmietaną, oraz Gotowane brzoskwinie z nadzieniem twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wino, cukier, laskę cynamonu, goździki, ziarna pieprzu i skórkę cytryny w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, wymieszać, aby rozpuścić cukier i zmniejszyć ogień do bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Doprowadzić płyn do wrzenia i gotować na dużym ogniu, aż zredukowany do syropowej konsystencji.
3
Dodać brzoskwinie i kłusować owoce, łyżką syrop nad nimi od czasu do czasu, aż można łatwo przebić brzoskwinię nożem, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Połówki brzoskwini umieścić w 2 miseczkach deserowych. Na wierzch polać lodami, bitą śmietaną i polać syropem. Na wierzch zetrzeć gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
OkazjeLetnie
Magazyn