Wilgotne Ciasto Czekoladowe
Wilgotne ciasto czekoladowe to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 13g tłuszczu i w sumie 358 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w około 45 minut. Mieszanka szybko gotującego się owsa, proszku do pieczenia, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść masło, płatki owsiane i kakao w dużej misce; dodaj wrzącą wodę i mieszaj, aż masło się rozpuści. Dodaj brązowy cukier i wanilię.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki owsianej tylko do połączenia.
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Mróz z lukrem czekoladowym.