Wietnamskie okręty podwodne typu Turkey

Wietnamskie okręty podwodne typu Turkey
Wietnamskie okręty podwodne w stylu indyka wymagają około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 55. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, imbir, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to New Orleans-Style Subs, Włoskie podkoszulki z Pepperoncini, oraz Indyk Koperek Subs.

Instrukcje

1
W misce wymieszać kapustę i marchew z 1/4 szklanki octu ryżowego, sól i cukier; odstawić około 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W robocie kuchennym lub blenderze połącz pozostałe 1/4 szklanki octu ryżowego z zieloną cebulą, sokiem z limonki, imbirem, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem. Wirować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać indyka i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Podziel sekcje bagietki lub bolllos wzdłuż prawie do końca, pozostawiając połówki przymocowane z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
6
Rozłóż około 1 łyżeczki. pasta chili na 1 ściętej stronie każdego. Na wierzch wymieszać indyka, następnie dodać mieszankę kapusty i liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pasta ChiliPasta Chili
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia1
Magazyn