Wietnamskie Bułeczki Z Makaronem
Wietnamskie bułeczki z makaronem mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1014 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i podnieś sos orzechowy, liście kolendry, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Sałatka Z Makaronem, oraz Miska Z Wietnamskim Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż makaron do dużej miski i przykryj wrzącą wodą.
Niech makaron siedzieć do miękkości, 5 do 8 protokół.
W międzyczasie pokrój ogórek i marchewkę na 4-in. długości, a następnie do zapałek, za pomocą mandoliny* lub innej ręcznej krajalnicy, aby uzyskać 1/2 szklanki zapałek każdego z nich (lub pokroić ogórek w zapałki nożem i grubo rozdrobnić marchewkę).
Makaron odsączyć i spłukać zimną wodą.
Makaron rozłożyć na blasze wyłożonej ręcznikiem kuchennym. Pat dry.
Podziel makaron na 2 długie "kłody", a następnie pokrój nożyczkami, aby w sumie 10 równych porcji.
Ułóż wszystkie składniki z wyjątkiem sosu sezamowego w pobliżu powierzchni roboczej.
Wlać bardzo gorącą wodę z kranu do dużej płytkiej miski, takiej jak talerz ciasta. Zanurz 1 papier ryżowy w opakowaniu, aż nawilży się i zmięknie lekko, ale nie całkowicie giętki (będzie nadal mięknąć podczas pracy z nim).
Połóż owijkę na powierzchni roboczej i umieść 1/2 liścia sałaty w środku. Kopiec 1 porcja makaronu na sałacie, a następnie około jednej dziesiątej plastrów ogórka, marchwi i jabłka; 3 liście mięty; 4 liście kolendry; i posypanie cebuli. Ułóż składniki w prostokąt o 4 cale. długo. Złóż papier na krótkich końcach wypełnienia, a następnie zwinąć mocno z długiej strony. Powtórz, aby Pozostałe rolki.
Podawać z sosem sezamowym.
* Znajdź w sklepach kuchennych.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
![Pachnące aromaty białych kwiatów, Klementyny i ziela angielskiego wybuchają ze szklanki, a następnie soczyste smaki azjatyckiej gruszy, limonki, guawy i marakują przyprawione kolendrą. Okrągłe, pluszowe podniebienie podkreśla delikatnie tkane nuty mineralne i rześka kwasowość prowadząca do długiego, żywego wykończenia. Cudownie jasny i świeży w młodości, ten klasyczny, wytrawny Gewürztraminer będzie rozwijał złożoność nawet do piętnastu lat od rocznika.]()
Pachnące aromaty białych kwiatów, Klementyny i ziela angielskiego wybuchają ze szklanki, a następnie soczyste smaki azjatyckiej gruszy, limonki, guawy i marakują przyprawione kolendrą. Okrągłe, pluszowe podniebienie podkreśla delikatnie tkane nuty mineralne i rześka kwasowość prowadząca do długiego, żywego wykończenia. Cudownie jasny i świeży w młodości, ten klasyczny, wytrawny Gewürztraminer będzie rozwijał złożoność nawet do piętnastu lat od rocznika.
Fragrant aromas of white flowers, clementine and allspice burst from the glass followed by luscious flavors of Asian pear, lime, guava and passion fruit spiced with coriander. The round, plush palate is accentuated with delicately woven mineral notes and crisp acidity leading into to a long, vibrant finish. Wonderfully bright and fresh in its youth, this classic, dry Gewürztraminer will continue to develop complexity up to fifteen years from vintage.