Wietnamskie Aromatyczne Kotlety Jagnięce
Wietnamski aromatyczne kotlety jagnięce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 149 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos sojowy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Wietnamskie Kotlety Jagnięce, Aromatyczny Wietnamski bulion wołowy, oraz Aromatyczna jagnięcina z daktylami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kotlety jagnięce na patelni i równomiernie doprawić czosnkiem, czosnkiem w proszku, chili w proszku, cukrem, solą i pieprzem.
Skropić 1 łyżką soku z limonki, sosem sojowym i oliwą z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pozostawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik się nagrzewa.
Pieczeń uncovered w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia doneness, o 20 minut dla średnich, lub 30 minut dla dobrze zrobione.
Dekoruj posypką kolendry i wyciśnij sok z cytryny i limonki przed podaniem.