Wieprzowina z szałwią i Maderą

Wieprzowina z szałwią i Maderą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj wieprzowinę z szałwią i Madeiran spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe pieczone na patelni z sosem Madeira, Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym, oraz Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej, lekko Funt plastry wieprzowiny do 1/4-cala grubości. Natrzeć szałwią i doprawić solą i pieprzem. Schab zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Przełożyć na talerz i ogrzać.
5
Dodaj szalotki na patelni i gotować, często mieszając, aż złoty, o 2 protokół. Stopniowo dodawać Maderę i doprowadzić do wrzenia, mieszając; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Powrót wieprzowinę na patelnię i dusić, obracając dwa razy, aż gotowane i sos jest lekko zagęszczony, o 3 protokół. Ułóż wieprzowinę na talerzach. Resztę 1 łyżki masła wymieszać z sosem i doprawić solą i pieprzem. SOS polać wieprzowiną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
MaderaMadera
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn