Wieprzowina z szałwią i Maderą

Wieprzowina z szałwią i Maderą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj wieprzowinę z szałwią i Madeiran spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe pieczone na patelni z sosem Madeira, Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym, oraz Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej, lekko Funt plastry wieprzowiny do 1/4-cala grubości. Natrzeć szałwią i doprawić solą i pieprzem. Schab zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Przełożyć na talerz i ogrzać.
5
Dodaj szalotki na patelni i gotować, często mieszając, aż złoty, o 2 protokół. Stopniowo dodawać Maderę i doprowadzić do wrzenia, mieszając; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Powrót wieprzowinę na patelnię i dusić, obracając dwa razy, aż gotowane i sos jest lekko zagęszczony, o 3 protokół. Ułóż wieprzowinę na talerzach. Resztę 1 łyżki masła wymieszać z sosem i doprawić solą i pieprzem. SOS polać wieprzowiną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
MaderaMadera
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn