Wieprzowina z szałwią i Maderą

Wieprzowina z szałwią i Maderą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj wieprzowinę z szałwią i Madeiran spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe pieczone na patelni z sosem Madeira, Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym, oraz Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej, lekko Funt plastry wieprzowiny do 1/4-cala grubości. Natrzeć szałwią i doprawić solą i pieprzem. Schab zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Przełożyć na talerz i ogrzać.
5
Dodaj szalotki na patelni i gotować, często mieszając, aż złoty, o 2 protokół. Stopniowo dodawać Maderę i doprowadzić do wrzenia, mieszając; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Powrót wieprzowinę na patelnię i dusić, obracając dwa razy, aż gotowane i sos jest lekko zagęszczony, o 3 protokół. Ułóż wieprzowinę na talerzach. Resztę 1 łyżki masła wymieszać z sosem i doprawić solą i pieprzem. SOS polać wieprzowiną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
MaderaMadera
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn