Wieprzowina w sosie cytrynowo-kaparowym

Wieprzowina w sosie cytrynowo-kaparowym
Wieprzowina z sosem cytrynowo-kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 298 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, mąki, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Milanese z sosem Kaparowo-cytrynowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie cytrynowo-kaparowym, oraz Wieprzowina Milanese z kremowym Kaparem i sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól połączyć w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Miejsce bułka tarta, ser, i pieprz w płytkim naczyniu; miejsce białko jaja w innym płytkim naczyniu. Pogłębiać wieprzowinę w mieszaninie mąki, zanurzyć w białku jajka i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Schab posmarować sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj bulion i pozostałe składniki do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 2 minuty lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn