Wieprzowina w sosie cytrynowo-kaparowym
Wieprzowina z sosem cytrynowo-kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 298 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, mąki, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Milanese z sosem Kaparowo-cytrynowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie cytrynowo-kaparowym, oraz Wieprzowina Milanese z kremowym Kaparem i sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól połączyć w płytkim naczyniu.
Miejsce bułka tarta, ser, i pieprz w płytkim naczyniu; miejsce białko jaja w innym płytkim naczyniu. Pogłębiać wieprzowinę w mieszaninie mąki, zanurzyć w białku jajka i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Schab posmarować sprayem do gotowania.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj bulion i pozostałe składniki do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 2 minuty lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki (o 2 protokół).