Wieprzowina Pieprzowa
Wieprzowina pieprz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz polędwicę wieprzową, ocet balsamiczny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj BBQ Pork & Pepper Wraps, Dr Pepper Pulled Pork, oraz Kotlety Wieprzowe Z Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz prażoną czerwoną paprykę i 1 łyżkę balsamiczną. Polędwiczki wieprzowe pokroić wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę. Otworzyć połówki.
Umieść między arkuszami folii; Funt do 1/2 cala. Wierzch wieprzowy z papryką; zostawić 1/2 cala granicy.
Rolka, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć wieprzowinę kostkami.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i wieprzowinę; gotować 6 protokół, brązowienie wszystkich stron.
Dodać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ciepło i dusić 12 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 5 minut.
Mąkę połączyć z 1 łyżką balsamiczną.
Dodać mieszankę mąki i oliwki na patelnię; gotować 16 protokół. Pokroić wieprzowinę.