Wieprzowina Pieprzona
Pieprzona wieprzowina to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz ocet winny, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kotlety wieprzowe pieprzone z grilla, Kotlety Wieprzowe Pieprzone, oraz Peppered Pork Pitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój polędwicę w poprzek na 1-calowe plastry.
Rozłóż czosnek po obu stronach plasterków; posyp obie strony plasterków tymiankiem, solą i pieprzem.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać plastry wieprzowe; gotować 4 do 6 minut z każdej strony lub aż wieprzowina będzie miękka.
Usuń wieprzowinę z patelni; odstawić, i ogrzać.
Dodaj pieprz stir-fry na patelni i gotować, stale mieszając, 3 protokół.
Dodać ocet i miód; gotować 2 protokół. Powrót plastry wieprzowe na patelnię, i gotować 2 minut lub tylko do dokładnie ogrzane.