Wieprzowina Milanese z kremowym Kaparem i sosem cytrynowym

Wieprzowina Milanese z kremowym Kaparem i sosem cytrynowym
Wieprzowina Milanese z kremowym Kaparem i sosem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Jeśli masz sól, pieprz, kotlety wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina Milanese z sosem Kaparowo-cytrynowym, Wieprzowina Milanese w kremowym sosie cytrynowym, oraz Chrupiące medaliony wieprzowe z kremowym sosem kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mascarpone i majonez w średniej misce. Powoli dodawaj mleko, mieszając, aż całe mleko zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pozostałe składniki. Wymieszać, aby połączyć. Odstawić.
1
Mąkę i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu wymieszać w płytkim naczyniu. Crack jajka do innego płytkiego naczynia i beat aż połączone. W trzeciej płytkiej misce umieść bułkę tartą. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem. Zanurz wieprzowinę, 1W raz pierwszy w mące, następnie jajka, a następnie bułkę tartą. Ogrzać warzywa na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący umieść panierowaną wieprzowinę na patelni. Gotować, aż złoty i gotowane przez, o 4 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn