Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką

Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką
Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 893 kalorie, 54g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli koszernej, octu winnego, pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło Z Wieprzowiną Milanese, Ciepła Sałatka Jesienna, oraz Jesienna Sałatka Z Ciepłymi Krewetkami Oregon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni F lub najniższy pójdzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ustaw standardową procedurę panierowania, umieszczając mąkę, jajko i panko zmieszane z tartym pecorino oddzielnymi szerokimi płaskimi pojemnikami. Wieprzowinę obficie doprawić solą po obu stronach. Używając 1 ręki do mokrych składników, a drugą ręką do suchych składników obłożyć mięso w mące, następnie w jajkach, a następnie w bułce tartej, naciskając panko na wieprzowinę, aby się przylgnęła. Odstawić do gotowego do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
PecorinoPecorino
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(Keebler)(Keebler)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, aż będzie około 1/2-cala głębokości. Sprawdź temperaturę oleju, zanurzając krawędź wieprzowiny w oleju, jeśli nie skwierczy i przestaje pękać i czekać! Sprawdź to jeszcze raz za minutę. Jeśli olej pali, jest zbyt gorący. Gdy olej jest w odpowiedniej temperaturze delikatnie dodać wieprzowinę. Nie tłocz patelni, bo skończysz z tłustą wieprzowiną; może być konieczne praca partiami. Gdy wieprzowina jest pięknie złocisto brązowy i gotowane przez, wyjąć je z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić je na blasze do pieczenia, posypać solą i umieścić w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W innej dużej patelni na średnim ogniu wlać cienką warstwę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę, doprawić solą i gotować przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać grzyby, doprawić solą i gotować, aż będą miękkie i zwiędną, o 3 do 4 protokół. Jeśli patelnia wygląda na suchą, dodaj jeszcze kilka kropli oliwy z oliwek. Wrzucić jabłka i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj escarole i radicchio i wrzucić z octem i więcej oliwy z oliwek i soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
RadicchioRadicchio
EscaroleEscarole
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Ułóż kawałek wieprzowiny na środku każdego talerza i wierzch z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
10
Posypać ogolonymi pecorino i pestkami dyni. Rządzisz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
PecorinoPecorino
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn