Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy

Wieprzowy brzuch i konserwowany gulasz cytrynowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1003 kalorii, 21g białka, oraz 81 g tłuszczu na porcję. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory w puszkach, pieprz, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym), Pure Comfort Food: Duszony Gulasz Wieprzowy Z Brzucha Kimchi, oraz Brzuszek wieprzowy z czosnkiem, cytryną i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić brzuch wieprzowy w 2-calowe kostki.
Podgrzać Szybkowar na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać tłuszczu z brzucha wieprzowego-strona w dół i pozostawić do brązowego przed odwróceniem i brązowieje drugą stronę.
Dodać imbir i czosnek i saute aż rumiane i bardzo pachnące. Przyklei się do dna patelni, co jest pożądane, ale pamiętaj, aby nie dopuścić do czerni.
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż będą przezroczyste i zaczynają brązowieć.
Dodaj białe wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Dodaj przecier pomidorowy, brązowy cukier, sos sojowy, sól pieprz i konserwowane cytryny.
Załóż pokrywę szybkowaru, zablokuj ją na miejscu i ustaw ciśnienie na wysokie.
Pozwól szybkowarowi osiągnąć pełne ciśnienie (stały gwizdek) na dużym ogniu, a następnie dostosuj temperaturę w dół, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizdek. Gotować przez 20 minut. Jeśli używasz zwykłego garnka, gotuj luźno przykryte pokrywką przez 1 godzinę.
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Po upewnieniu się, że Ciśnienie się uwolniło, otwórz pokrywkę i dodaj ziemniaki.Zamknij pokrywę i umieść Szybkowar na piecu na dużym ogniu, aż ponownie usłyszysz stały gwizd. Dostosuj ciepło, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizd. Gotować przez 10 minut. Jeśli używasz regularnego garnka, po prostu gotuj, aż ziemniaki będą miękkie.
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Otworzyć pokrywkę i podawać, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.