Wieprzowina Gotowana Na Parze
Kantoński wieprzowina na parze może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1318 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sherry, imbir, płatki chili, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Kantońskie Ryby Gotowane Na Parze, Steamed Sea Bass, Styl Kantoński, oraz Pieczony Char Sui Bao (kantońska bułka wieprzowa z grilla) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić ryż i 3 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ryż jest tender do gryzienia, o 20 protokół.
Tymczasem, w 8-do 10-quart patelni lub 14-calowy wok, ustawić stojak na co najmniej 1 cal wrzącej wody. Wybierz płytką, oprawioną patelnię o szerokości około 8 cali, która pasuje do stojaka i może być podnoszona (w razie potrzeby zamontuj uprząż sznurkową).
Na płytkiej patelni połączyć bulion wołowy, 2 łyżki sosu sojowego, sherry, czarna fasola, imbir, czosnek, brązowy cukier, płatki chili i wieprzowina. Mięso obrócić w przyprawach.
Przykryj patelnię folią i ustaw patelnię wieprzową na stojaku; przykryj większą patelnię. Paruj na dużym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku (wycięta do testu), około 12 minut. Ochrona rąk, podnieś patelnię wieprzową i stojak. Trzymaj wieprzowinę w cieple.
Dodaj wystarczająco dużo wody do patelni, aby 1 cal głębokości i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj bok choy, przykryć, i gotować, aż tylko miękkie po przekłuciu, 2 do 4 protokół.
Podawać ryż w miseczkach z wieprzowiną i sokiem oraz bok choy.