Wieprzowina
Przepis Wieprzowinę można przygotować w około 196 godzin. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 2502 kalorie, 84 g białka i 219 g tłuszczu. Za 5,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 55% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka brązowego cukru, syropu klonowego Michigan, tyłka wieprzowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują The Porker.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zmiel tyłeczek wieprzowy dwukrotnie w maszynce do mięsa z dużą matrycą i uformuj cztery kotlety o wadze 8 uncji.
Posyp kotleciki obficie brązowym cukrem i grilluj do żądanej temperatury (zalecamy średni lub różowy środek). Posyp wędzonym serem Cheddar i rozpuść przy zamkniętym grillu.
Przetnij gorące linki na pół i podziel je na środek. Grilluj z obu stron, aż będą chrupiące. Aby złożyć kanapkę, posmaruj dolną bułkę majonezem z Karoliny Południowej, a na wierzch połóż marynowane chili i boczek klonowy. Następnie dodaj pasztet wieprzowy, a następnie przykryj go podzielonym gorącym łączem. Nasze ręcznie krojone frytki podajemy na boku, ale kanapka świetnie smakuje z sałatką ziemniaczaną, frytkami lub czymkolwiek innym.
W misce wymieszaj brązowy cukier, chili w proszku, sól, granulowany czosnek, granulowaną cebulę, czarny pieprz i pieprz cayenne. Szczelnie zamknij i pozostaw w temperaturze pokojowej.
Wymieszaj musztardę, ocet, brązowy cukier, paprykę, czarny pieprz, pieprz cayenne i sos Worcestershire.
Odstaw na noc, aby nabrał smaku (używamy tego sosu również jako sosu BBQ na bazie musztardy bez majonezu).
Wymieszaj sos z majonezem i odstaw do lodówki do momentu użycia. Użyj dowolnego dodatku do kanapek, maczając smażone rzeczy w... naprawdę wszystkim.
Połączyć sól koszerną, brązowy cukier i różową sól w przypadku wędzenia boczku i dokładnie wymieszać. Następnie dodaj syrop klonowy. Natrzeć farszem cały boczek wieprzowy i umieścić go w torebce zapinanej na zamek błyskawiczny (przed zamknięciem usunąć z torebki powietrze).
Wstawić do lodówki na 7 dni, codziennie przewracając brzuch, aby zrównoważyć działanie kuracji. Ósmego dnia brzuch wyjąć z wędliny i dokładnie wypłukać. Następnie włóż do lodówki bez przykrycia, najlepiej na stojaku, aby zapewnić lepszy przepływ powietrza. Pozostaw na noc do wyschnięcia i uformuj błonkę (skórkę zbudowaną z białek, które tworzą się na powierzchni, aby dym lepiej wnikał w mięso). Jeśli jesteś palaczem, wędź brzuch przez 3 godziny w temperaturze 200 stopni F do temperatury wewnętrznej 150 stopni F.
Wyjmij z wędzarni, ostudź i pokrój w plasterki o grubości około 1/4 cala. Jeśli nie jesteś palaczem, połóż brzuch na półce piekarnika na 3 godziny w temperaturze 200 stopni F i upiecz do wewnętrznej temperatury 150 stopni F. Następnie ostudź i pokrój w plasterki o grubości około 1/4 cala.
Połóż plasterki bekonu na blasze do pieczenia i piecz w temperaturze 375 stopni F, aż będą brązowe i chrupiące. (Zachowaj domowy tłuszcz z bekonu na jutrzejsze śniadanie.)