Wieniec z indyka w kształcie półksiężyca
Wieniec z indyka w kształcie półksiężyca wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 276 kalorii . Za 1,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, żurawiny, orzechów włoskich i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31% . Wynik ten jest raczej zły. Wypróbuj wegetariański wieniec bożonarodzeniowy , bułki z jagodami i migdałami w kształcie półksiężyca i ciasteczka z kawałkami czekolady bez jajek w kształcie półksiężyca – ciasteczka bez jajek, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. Powłoka 14-calowa. patelnia do pizzy ze sprayem do gotowania.
Ciasto półksiężycowe podzielić na 16 trójkątów.
Umieść szeroki koniec 1 trójkąta w odległości 3 cali od krawędzi przygotowanej patelni, tak aby punkt wystał z krawędzi patelni. Powtórz tę czynność z pozostałymi trójkątami wzdłuż zewnętrznej krawędzi formy, zachodząc na szerokie końce (ciasto będzie wyglądać jak słońce, gdy będzie gotowe). Lekko dociśnij szerokie końce do siebie.
Nałóż łyżką mieszaninę indyka na szerokie końce ciasta. Złóż wierzchołki trójkątów nad nadzieniem i wsuń pod szerokie końce (nadzienie będzie widoczne).
Posmarować białkiem jajka.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.